LIFTING OBRAZA

Dragi moji!

Končno je prišel trenutek, ki sem ga tako zelo nestrpno čakala.

anja_fb_1V Slovenijo sem namreč pripeljala čisto edinstveno tehniko POMLAJEVANJA obraza in neskončno sem vesela ter počaščena, da lahko kaj takega delim z vami. Ta tehnika se imenuje Face Sculptural Lifting in je sestavljena iz posebne masaže oziroma tehnike, ki aktivira čisto vsako mišico na obrazu in jo dvigne. Aktivira limfo na obrazu, čiščenje in obnavljanje kože. Toksini zlahka zapustijo obraz, koža pa se začne obnavljati in dobi sijaj. Podočnjaki izginejo, ustnice postanejo polnejše, obrvi pa se dvignejo. Pri tej tehniki se ravno tako gladi in aktivira področje nad prsmi, vrat in podbradek. Nič ne ostane skrito, vse se zgladi in dobi sijaj.

Tako sem skupaj sestavila paket ali tretma, ki nam prinaša pomlajevanje na čisto vseh ravneh. Fizičnem in čustvenem. Ta lifting obraza namreč stopi naše čustvene blokade in nam resnično podari POPOLNO in GLOBOKO sprostitev. Zakaj je temu tako? Nevronska pot je med obrazom in možgani namreč najkrajša in vedno ko delamo z obrazom, možgani v trenutku dobijo sporočilo, kaj se dogaja in pošljejo nadaljna navodila za regeneracijo celic v telo. Vsi vemo, da se na obrazu nahajajo akupresurne točke in popolnoma vsi notranji organi. Naš obraz je kot zemljevid, ki kaže stanje notranjih organov. Njihovo zdravje, delovanje in morebitno neravnovesje.

Trajanje samega tretmaja je odvisno od tega ali imate osnovni paket ali še dodatek z Gua Sho. Vsekakor pa v naslednjih mesecih pridejo v progam tudi novosti HOLISTIČNEGA pomlajevanja obraza.

Za vse, ki si želite več pa sem dodala v program še Gua Sho, ki je zlata vredno orodje in kristalni kamen! Slednji namreč izjemno odpravlja napetosti iz našega obraza in zastala čustva, gladi gube ter aktivira mišice. Zaradi svojega energijskega naboja pa pripomore k popravljanju DNK-ja v celicah kože. Ko se odločimo za tretma z Gua Sho se nam odpre popolnoma nov svet nege obraza! 

V Face Sculptural Lifting je zraven zajeta tudi limfna drenaža obraza!

Cena Face liftinga (75 min) - 65 evrov

Cena Face liftinga + Gua Sha (85 min) -  70 evrov. 

Za naročilo na termin sem dosegljiva na 041 223 156 ali pod zasebno na fb ali instagramu @anjabeautywonderland

Ker je LEPOTA zdravje in je prišel čas, da naprej delimo lepo in dobro!

Anja